fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V 9. lige ObFZ Prešov majú po jeseni na konte najviac remízových výsledkov. Rovnako ako hráči Polomy (po tri). Aj ich vzájomný súboj sa skončil remízou (1:1). Reč je o partii futbalových nadšencov zo Sedlíc, ktorých trénuje Marián Fedor. Tradičné otázky sme mu kládli „v rámci“ hľadania laureátov Jedenástky roka 2023 a Futbalistu roka 2023 8 a 9. ligy.

Zimujete na treťom mieste. Aké bude hodnotenie?

To by bolo na dlhšiu debatu. Platí však, že čo sme si povedali na začiatku sezóny, to sa pomaličky plní, hoci nie všetko. Niečo nevyšlo našou vinou, niečo pokazili iní, konkretizovať nebudem. Takže, hodnotenie v krátkosti, bolo to super.

Zápasy, ktoré boli niečím „iné“.

Spomeniem smoliarsku prehru 1:3 v Ruskej Novej Vsi. Navyše sa nám zranil Martin Stachura, ktorý odvtedy neodohral ani minútu. V Petrovanoch sme podľahli 0:3. Chlapci mali až príliš veľký rešpekt z niektorých domácich hráčov. Za stavu 1:0 pre domácich sme mali veľkú šancu na vyrovnanie, podľa mňa išlo v osobnom súboji o nedovolený zákrok v šestnástke – a nepotrestaný. Doma s Tulčíkom sme prehrávali už po niekoľkých sekundách s vyrovnali až gólom do šatne. Rozhádzaný prvý polčas ide na môj vrub, skúšal som nové posty pre niektorých hráčov. Že niečo nie je v poriadku vycítili aj samotní fanúšikovia, čo dali najavo. Našťastie druhé dejstvo bolo o inom, vsietili sme päť gólov. Okrem nich, na oslavu víťazstva s fanúšikmi, „padla“ aj jedna fľaša. Áno, niekedy to tak býva -😊.

Lídri na vašej súpiske?

Na súpiske Sedlíc je každý hráč lídrom.

Zaujímavosť roka 2023

Keď sa nemýlim, Sedlice po troch rokoch hrajú opäť doma.

VZ6 1859

 

Jedenástka roka 2023 9. ligy (podľa rozostavenia 1 – 4 – 4 – 2):

Pavol Ondrejiček (Haniska) - Michal Žarnay (Petrovany), Ján Hatok (Petrovany), Tomáš Drozda (Ruská Nová Ves), Miloš Ištvan (Krivany) - Dominik Vaňo (Medzany), Dominik Chromek (Tulčík), Ján Kiktavý (Krivany), Dávid Kotulič (Sedlice) - Daniel Petruška (Petrovany), Tomáš Cicoň (Medzany).

Futbalista roka 2023 9. ligy:

Ján Hatok (Petrovany).

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť