fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Z dôvodu rekonštrukčných prác na budove šatní a administratívnych miestností hrajú futbalisti FK Furča Haniska svoje domáce zápasy na ihriskách súperov. Uvedená zmena sa dotkla ostatných piatich vystúpení. Naposledy išlo o meranie síl s FFK Fričovce, ktoré sa uskutočnilo v obci pod Braniskom. Zverenci trénera Ľubomíra Kočíka st. prehrali 2:3, po polčase 1:1 (góly: Matúš Kočík, Martin Palenčár – Marián Sabol 2, Peter Hudák).

Hráči Hanisky sa už v 8. minúte ujali vedenia, súper do prestávky vyrovnal, no od 68. minúty FK Furča znova vyhrával - 2:1. Potom však prišiel šok... Fričovce nezložili zbrane, v 80. minúte vyrovnali a v 81. otočili na konečných 3:2 vo svoj prospech. Tréner Ľubomír Kočík st. nešetril kritikou. „Ja osobne som mal v pláne bodovať. Vychádzal som z toho, že sme nastúpili v kvalitnejšej zostave, než týždeň predtým v Polome, kde sme podľahli 0:3. Áno, je tu problém nastúpiť úplne v najsilnejšom zložení, no ten asi trápi každého. Iným problémom je, že niektorým našim chlapcom stačí, že sa nájdu v základnej zostave, no pre mňa je to iba ako keby sa zúčastnili na zápase a nič viac. Iba v štatisticky figurovali - bez snahy pobiť sa o víťazstvo, zabojovať keď je treba aj za druhého spoluhráča.“

VZ6 3029

 

Vo Fričovciach vraj napočítal na prstoch jednej ruky tých, ktorí ukázali snahu. Pochválil brankára Pavla Ondrejíčka, ktorý dokáže podržať mužstvo v každom stretnutí, napriek tomu, že spoluhráči mu často nepomôžu. V nedeľňajšom dueli bol vraj mužom zápasu. Pridal sa k nemu Ľubomír Kočík ml., ktorý podal výborný výkon, bol všade na ihrisku. Ďalším z menovaných bol Dominik Billý, typický „drič“, s už spomenutým Ľ. Kočíkom sa veľmi dobre rozumeli. „Keď sa nestane nič nečakané, konečne som našiel dvojicu do stredu zálohy. Určite budeme v zime pracovať na doplnení kádra, aby sme mali vydarenejšiu jar než jeseň,“ dodal na záver Ľ. Kočík st.

Ján MIROĽA 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť