fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Futbalisti TJ Družstevník Víťaz majú po šiestich kolách v 8. lige (ako jediní) bilanciu dve výhry, dve remízy, dve prehry. Tomu zodpovedá aj ich postavenie v tabuľke. Ôsme miesto, teda jej približný stred. „Určite, mohli by sme byť možno aj vyššie, tiež platí, že rovnako by mohli hovoriť viacerí. Sezóna sa začína vždy v dovolenkovom období, ku ktorému patrí cestovanie, rôzne festivaly, a podobne,“ poznamenal hrajúci prezident klubu Peter Stašík. A pokračoval v rozprávaní: „Máme celkom stabilizovaný káder. Po vyliečení zranení sa vracajú viacerí hráči, takže ešte musíme čo to doladiť, aby nám to na ihrisku klapalo.“

VZ6 2029

 

V krátkosti potom zhodnotil šesticu vystúpení. Začal tými, v ktorých dokázali naplno bodovať... „V Pušovciach sme dosiahli až prekvapujúco hladké víťazstvo 5:1, po polčase 3:1. Na začiatku druhého dejstva bol vylúčený domáci hráč, čo nám pomohlo. Súboj s Malým Šarišom vyznel v náš prospech 2:0. Trocha som sklamaný z toho, ako sa Šarišanom nedarí, ukazujú pekný futbal ale len do polovice ihriska, ďalej akoby sa strácali.

S Janovom domáca remíza 1:1. Hostia hrali na nováčika dosť odvážne. Posledných viac než desať minúť nás bolo po červenej karte o jedného menej, takže spokojnosť. Rovnako aj Jakubovany nás obrali o domáce body, skončilo to 2:2. Bola to, myslím si, že spravodlivá remíza.

V Solivare sme ťahali za kratší koniec, 0:2. Hrať v nedeľu dopoludnia nie je pre našich mladíkov ideálny čas. Inokedy ich v tom čase rodičia ešte len budia do kostola. No a naposledy Jarovnice, prehrali sme rovnako 0:2. Domáci zahodili v 24. minúte penaltu, my potom štyri tutovky. Snažia sa o podobný štýl ako Ostrovany, no kvalitatívne sú asi o úroveň nižšie.“

V siedmej runde privíta Víťaz Drienov. „Čo k tomu povedať... Hostia sú stálicou našej súťaže, poznáme sa navzájom veľmi dobre. No verím, že to dáme za tri body,“ dodal na záver P. Stašík.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť