fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Nedeľňajší súboj bol tiež rozlúčkou s aktívnou činnosťou pre jedného z domácich matadorov. Kopačky na klinec po ňom zavesil hrajúci tréner Dušan Čorba. Najprv nás zaujímal jeho pohľad na 90 minút...

Prehrávali ste 0:1, vyhrávali 2:1, polčasová remíza 2:2, v druhom dejstve vaše víťazstvo rozdiel triedy... Aký to bol zápas?

Aj keď v podstate nikomu o nič nešlo, stretnutie malo dobré tempo, šance boli na obidvoch stranách. Boli sme to my, kto mohol otvoriť gólový účet, avšak Mišo Bartko svoj nájazd nepremenil. Hostia to dokázali hneď z protiútoku po peknej strele. Prebiehala ešte len druhá minúta. Otočili sme, no mrzieť nás mohol inkasovaný gól do šatne. Našťastie, nebolo to tak. V druhom polčase nám pomohli striedania, využili sme šance. Myslím, že sme vyhrali zaslúžene.

Meranie síl druhého s prvým rozhodoval iba 17-ročný Martin Cisko. Ako zvládol zápas okresného majstra s vicemajstrom?

Nerád komentujem výkony arbitrov, keďže viem, aké to majú niekedy zložité. Na svoj vek a minimum skúsenosti zvládol zápas dobre. Skôr má mrzí že na taký majstrák bola nominovaná neskúsená dvojica.

VZ6 1067

 

Odchádzate zo Žipova do iného klubu, alebo definitívne vešiate kopačky na klinec? Čo ďalej? Rozhodcovská píšťalka, alebo trénerstvo?

Určite si doprajem pauzu, ale, ako sa poznám, k futbalu sa určite vrátim. Skôr ako rozhodovanie ma to ťahá k trénovaniu. Keď dostanem v budúcnosti nejakú zaujímavú ponuku, určite nad ňou popremýšľam .

Spomienky na vaše posledné pôsobisko, na niektorých súperov...

Je ich veľa a sú krásne. Nedá sa zabudnúť na skvelú partiu v Žipove, na chalanov, ktorí ostanú v mojich spomienkach… Najradšej sa vmysli vraciam k ťažkým zápasom, napríklad proti Šarišským Michaľanom, alebo na skvelé víťazstvo v ročníku 2021/22 nad silnou Dulovou Vsou 2:0, kedy sa mi podarilo aj skórovať. No každopádne je toho oveľa viac...

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť