fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Kde teda boli strelci Hanisky dlhých 180 minút? Pýtali sme sa trénera Ľubomíra Kočíka.

Áno, tie tri prehry za sebou ma veľmi nahnevali. Lebo som veril, že v jarnej časti začneme zbierať  body ..Po víťazstve 2:1 doma nad Janovom som si myslel, že hráči pochopili, že sa da vyhrať nad každým, keď k tomu zodpovedne pristúpia. Mrzí ma najmä zápas v Miklušovciach, chlapci si urobili výlet. Po jeho skončení som bol veľmi nervózny a sklamaný z toho, aký prestup niektorí ukázali.

Aká bola vlastne realita? Mali ste v týchto troch súbojoch nejako blízko k bodom, alebo to vôbec „nešlo“?  

Na rozhodcu sa vyhovárať nebudem, my sa predovšetkým musíme pozerať na seba a tam začať. Žiaľ, niektorí chlapci hľadajú chyby všade inde, len nie u seba. Tak to bolo po dueloch s „Ruskou“ aj Radaticami. V prvom prípade nám chýbalo viac hernej vyspelosti a bojovnosti. Celkovo išlo o nezodpovednosť, o zlý prístup.  

VZ6 0372

 

Váš pohľad na duel v Tulčíku...

Z našej strany bol bojovný, behavý. Pomohol nám návrat môjho syna Ľuba a nehovorím to preto, lebo je môj syn. Každý musel vidieť, že bol rozdielovým hráčom, dokázal zbierať ťažké lopty, bol všade na ihrisku, ťažil zo skúseností z vyšších súťaží. Dovolil si aj na nerovnom teréne súboj jedného proti jednému, vniknúť do šestnástky. Vypracoval štandardnú situáciu pred prvým gólom a neskôr aj penaltu...

Obidva góly vsietil paradoxne obranca Tomáš Vysocký, ktorý je (ešte paradoxnejšie) aj najlepším strelcom mužstva...

Áno, dal sedem gólov – a vieme prečo. Ťaží z dobrej kopacej techniky a presadil sa väčšinou práve zo štandardiek.

A ako to bude v nedeľu u lídra v Solivare? Nehrozí ďalšia „nula“?

Slovan si v minulom kole vybojoval postup do ôsmej ligy, k čomu všetkým v klube takto na diaľku blahoželám. Čo sa týka blížiaceho sa merania síl, budem vyžadovať maximálnu zodpovednosť. Veľké oči nemáme, sme si vedomí kvalít súpera na každom poste.  Moji zverenci musia ukázať, že chcú dosiahnuť prijateľný výsledok, nesklamať ľudí v Haniske, ktorí im fandia. Poviem to otvorene, keď tu ostanem aj v budúcej sezóne, tento zápas mi veľa napovie, s ktorými hráčmi by som mohol rátať. Hráme proti súperovi, proti ktorému môžu ukázať, čo v nich naozaj je.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť