fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Budú futbalisti TJ Požiarnik Medzany čiernym koňom jarnej časti 9. B ligy ObFZ Prešov? Na konte majú dve víťazstvá, ktoré im pomohli odpútať sa z posledného miesta tabuľky. Cení sa hlavne to prvé na ihrisku lídra súťaže. Rozprávali sme sa s hrajúcim trénerom Jurajom Veterným, ktorý prišiel do mužstva počas zimnej prestávky z Rožkovian.

V Jarovniciach ste zvíťazili 2:1, doma s Polomou 6:1. Vyzerá to tak, že Medzany v jeseni a Medzany v jari sú dva odlišné tímy. Alebo je o tom ešte predčasne hovoriť?

Celú zimu sme poctivo trénovali, snažili sme sa pripraviť na odvetnú časť sezóny. Chceme sa zlepšovať, usilujeme sa o to, aby sa futbal v Medzanoch zmenil lepšiemu, pozdvihnúť jeho úroveň. Odmenou sú šesť získaných bodov v stretnutiach, v ktorých nás zdobila disciplína i bojovnosť.

Platí príslovie o novej metle? A teda, je to novom trénerovi a troch nových hráčoch, alebo sú v tom aj iné „veci“.

Neprišiel som do neznámeho prostredia, v Medzanoch som už pred časom pôsobil. Tunajších hráčov dobre poznám. Som si istý, že majú na viac. Sú tu skúsení hráči, tiež mladé talenty. Všetci majú chuť trénovať, hrať a pracovať na sebe, čo je základom.

VZ6 8829

 

Zápas v Jarovniciach z vášho pohľadu...

Bol fyzicky dosť náročný, Hralo sa hore dole. Zvládli sme ho vďaka disciplíne a bojovnosti do poslednej minúty.

Zápas s Polomou...

Musel potešiť všetkých našich fanúšikov. Vyšiel nám začiatok, v štvrtej minúte sme po dvoch presných centroch vyhrávali 2:0. Kombinovali sme, hráči plnili pokyny z kabíny pred zápasom. Po necelej polhodine bolo po pekných akciách už 5:0 po pekných akciách. Škoda zbytočného gólu ešte v prvom polčase po chybe, ktorá nemusela byť. Po prestávke sme využili všetky možnosti na striedanie a výsledok ešte raz prikrášlili.

Aký je teda cieľ mužstva? Je ním napr. konkrétne umiestnenie na konci sezóny?  

Pozeráme sa vždy na najbližší súboj, do ktorého pôjdeme s pokorou a snahou o plný bodový zisk. Na konci sezóny chceme mať čo najviac bodov a to je náš cieľ.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť