fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Aj také zápasy bývajú. Pomer gólov 11:0 nepripomína výsledok ani hokejového zápasu, ani hádzanárskeho, ani basketbalového, volejbalového ani toľko. Z najmasovejších kolektívnych športov ostáva futbal. A hoci sa to nezdá, posledná možnosť je realitou z ostatnej nedele. V meraní síl 15. kola 7. ligy ObFZ Prešov vyhral TJ Sokol Hrabkov nad TJ Budovateľ Žehňa o jedenásť gólov, úspech domácich umocňuje aj čisté konto brankára Damiána Petru. Góly domácich zaznamenali: Norbert Scepaník 3, Jozef Marušák a Tibor Šelemba po 2, Patrik Lipták, Peter Stahovec, Kevin Konečný a Rastislav Holub po 1.

VZ6 0010

„Výsledok neriešme, vieme, kto bol favoritom a iba sa to potvrdilo. Hostia mali v nohách ťažký zápas v Malom Šariši, prišli k nám v oklieštenej zostave. Spokojnosť s výsledkom, určite áno, čo iné by som mal povedať. Chlapci makali, ale aj som im vytkol niektoré nedostatky. Boli veci, ktoré s mali riešiť chladnou hlavou,“ dal sa počuť tréner Hrabkova Marián Fedor. Dodal, že sa zápas niesol v pokojnej atmosfére, pochvalu adresoval rozhodcovskej trojici Uličný, Lipovský, Riják.

Hrajúci tréner Žehňe Erik Ševčovič sa musel zaobísť bez štyroch hráčov, ktorí utrpeli zranenia v Malom Šariši. „Z ďalších rôznych príčin som musel urobiť až sedem zmien. V podstate sme radi, že sme vycestovali a súboj mohli odohrať. Prvý polčas sme ako tak zvládli, no v druhom sme už úplne rezignovali a nestíhali sme behavému štýlu hry a rýchlym hráčom Hrabkova. Musíme vziať ponaučenie a dúfať, že ďalšie majstráky zvládneme lepšie.“

 

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť