fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V 8. A lige si v stretnutí 10. kola merali si TJ Družstevník Tulčík a ŠK Sedlice. Deviaty hostil šiesteho a tabuľkové pozície obidvoch ostali po remíze 4:4 nezmenené. Do kabín odchádzali súperi za stavu 1:0. Napriek tomu, že si aktéri body po skončení duelu delili, predsa len, na otázku, kto ďalšie dva body stratil a kto získal, existuje jednoznačná odpoveď – domáci stratili, hostia získali.

Sled ôsmich gólov a časy, kedy padali, sú toho dôkazom. Hráči Tulčíka sa ujali vedenia v 14. minúte vďaka presnému zásahu Miroslava Kniša. Skóre sa potom dlho nemenilo a zdalo, že by to mohol byť zápas o jednom góle. Až do 72. minúty, kedy vyrovnal Daniel Mitrík. Ubehla iba minúta a hráči spod Kapušianskeho hradu sa znova tešili, to keď Patrik Kostúr upravil na 2:1. A o ďalšie štyri ten istý hráč zvýšil na 3:1.

Sedličania však nezložili zbrane, v 80. minúte znížili na rozdiel gólu, sieť Družstevníka rozvlnil Juraj Stachura – 3:2. V 85. minúte mohlo byť definitívne rozhodnuté, po presnom zásahu Adriána Rákoša bolo už 4:2.

VZ6 2134

Minúty ubiehali, blížil sa záver súboja. Tulčík, ako sa hovorí, bol stále na koni a to aj v začínajúcej poslednej minúte. No práve počas nej domáci zbabrali všetko, čo sa dalo. Trestuhodne dovolili Sedliciam nielen znížiť (Adrián Imrich), ale aj vyrovnať (Kristián Kotulič) – 4:4. Dobojované...

Jedenástim statočným v dresoch hostí, bez trénera, bez vedúceho mužstva, bez možnosti na striedanie, sa vyplatilo bojovať až do konca.

A domáci? Za všetko hovorí krátky dialóg s ich hrajúcim trénerom v pozícii gólmana Gabrielom Kvočkom: „Z mojej strany niet sa veľmi k čomu vyjadrovať,“ odpovedal stručne na šesť otázok.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť