fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V plnom prúde je 3b Letný pohár ObFZ Prešov 2020. Počet účastníkov sa v jeho aktuálnom 27. ročníku už poriadne preriedil. Z pôvodných 26 je v hre už len osem. Už niekoľko dní poznáme štvrťfinálové dvojice... Súperi si takpovediac skrížia zbrane už túto nedeľu, úvodné výkopy štyroch stretnutí budú o 17. hodine. Pred prvým kolom obľúbenej súťaže sme dali priestor na tipovanie laueátom Jedenástky roka 6. ligy 2019, v druhom ich trénerom. V tretej runde budú prognózovať výsledky kanonieri. Oslovili sme hráčov, ktorí boli najlepšími strelcami najvyššej okresnej súťaže v ostatných sezónach najvyššej okresnej súťaže. Top zakončovateľ ostatných dvoch ročníkov Adrián Frič mal možnosť v predstihu predpovedať finálovú dvojicu. Už teraz vieme, že môže byť úspešný len na 50 percent, lebo kým Brezovička ide ďalej, Terňa prekvapujúco vypadla.

Nuž, tu sú štyri zápasy a štyri predpovede, ako to môže, ale aj nemusí dopadnúť:

 

Radatice  –  Nemcovce

Tomáš Dyačovský (v drese Drienova 19 gólov v sezóne 17/18): O domácom tíme neviem vôbec nič, žiadne meno na jeho súpiske mi nič nehovorí. Proti hosťom som mal tú česť niekoľkokrát nastúpiť, môžem povedať, že ide o vzorovo zohratý kolektív, ktorý je prínosom najvyššej okresnej súťaže. Pravidelné nominácie v Jedenástke roka to len dokazujú. Najsilnejším článkom dobre fungujúceho súkolia bol donedávna brankár Vladimír Botko, no počul som o jeho nepríjemnom zranení a preto mu takto na diaľku želám skoré uzdravenie. Spoluhráči v Radaticiach určite zabojujú aj za neho a zvíťazia 3:1.    

Záborské –  Ľubotice B

Jozef Pokuta (v drese Hermanoviec 28 gólov v sezóne 16/17): Rozhodne kvalita. Hostia hrajú vyššiu súťaž, majú na súpiske mladých hráčov, ktorí sú na tom aj kondične lepšie, než domáci. Zrodí sa výsledok 1:2.    

VZ6 7551

Hermanovce – Chmiňany

Slavomír Hurajt (v drese Dubovice 33 gólov v sezóne 14/15): Malé ihrisko „nahráva“ gólovej úrode a preto prognózujem výsledok 4:2. Na strane domácich rezonuje viac zvučných mien, za hostí hovoria finálové účasti v minuloročnom letnom pohári a tohoročnom zimnom pohári. Osobne sa veľmi teším na obidvoch týchto súperov v nasledujúcej šiestoligovej sezóne. Keď môžem pripojiť aj svoj tip na obsadenie septembrového finálového súboja, budú to podľa mňa Dubovica a Nemcovce.  

Dubovica      –  Brezovička

Lukáš Sekerák (v drese Ražnian 25 gólov v sezóne 13/14): Indície napovedajú, že postúpia hostia. Ja však fandím domácim, keďže som rodákom z Lipian a Dubovica je odtiaľ najbližšia obec zo všetkých okolitých. Každopádne však nebude tomuto duelu chýbať nasadenie a bojovnosť, keďže hlad po futbale stále trvá. Výsledok? Po dlhom rozmýšľaní som sa rozhodol pre 1:3.    

Ján MIROĽA

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť