fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Poznáme osem osemfinálových dvojíc 3b Letného pohára ObFZ Prešov 2020. Výsledky zápasov prvého kola tipovali hráči, ktorí vytvorili Jedenástku roka 6. ligy 2019. Najúspešnejší bol útočník Ľubotíc B Tomáš Lopaček, ktorý správne prognózoval výsledok zápasu Hrabkov – Víťaz 0:2. Ako to bude v druhej runde, ktorá je na programe už zajtra od 17. hodiny? V nej dávame priestor trénerom tých mužstiev, ktoré mali zastúpenie v top 11-ke minulého roka. Tých je však len sedem a tak sme požiadali o predpoveď aj extrénera Nemcoviec, čoby najúspešnejšieho zo všetkých kormidelníkov pri hlasovaní...

 

Drienov  –  Ľubotice B

Peter Záhradník (Terňa): Hrával som niekedy za Ľubotice, nuž moje sympatie by sa mali uberať skôr tým smerom. No myslím, že aj kvalita hovorí v ich prospech, rovnako široký káder, navyše si vedia pomôcť hráčmi z A mužstva. Hostia zvíťazia 4:1.

 

Malý Šariš –  Chmiňany

Peter Čekan (Rožkovany): Padne veľa gólov, na čo sa ja osobne veľmi teším. Obaja súperi totiž preferujú útočný futbal, no zároveň aj pomerne dosť inkasujú. Výsledok 3:3 po deväťdesiatich minútach nebude nič znamenať, až následné pokutové kopy.

 

Víťaz  –  Hermanovce

Jozef Komka (Ľubotice B): Bude to náročný zápas pre obidve mužstvá. Hermanovce majú povinnosť vyhrať, už posilnené mužstvo Víťaza sa bude chcieť v domácom prostredí ukázať v čo najlepšom svetle. Môj názor: prekvapenie sa konať nebude, hostia vyhrajú 3:1.

VZ6 6588 k

 

Uzovský Šalgov  –  Brezovička

Peter Zusko (Chmiňany): Prognózujem vyrovnaný súboj, obojstrannú kvalitu a nasadenie. Podľa mňa jedni aj druhí chcú veľmi postúpiť, no podarí sa to iba šťastnejším domácim, ktorí po nerozhodnom výsledku 2:2 v riadnom hracom čase uspejú na penalty.

 

Kapušany –  Nemcovce

Maroš Sobota (Gregorovce) : Susedské derby, rivalita, no aj kvalita a bojovnosť v podaní obidvoch súperov. No na druhej strane aj výsledok, ktorý zodpovedá rozdielu jednej triedy okresu. Hostia zvíťazia 3:0.

 

Radatice –  Terňa  (od 15. h)

Jozef Telepák (Brezovička): Hostia uspejú po výsledku 0:3. Keďže hrajú o dve triedy vyššie, zákonite musí byť na ich strane aj vyššia kvalita. Nechcem však tým uraziť Radatice, želám im, aby favorita na ceste do najlepšej štvorky čo najviac potrápili.

VZ6 6727

 

Jakubovany –  Dubovica

Vladimír Cárik (Nemcovce): Prial by som tomuto zápasu remízu a jedenastkovy rozstrel, ktorý by bol určite zaujímavý pre divákov. Lenže, stretnutie má svojho papierového favorita a ten ho zvládne. Zrodí sa výsledok 1:2.

 

Záborské  –  Rožkovany  

Vladimír Magač (extréner Nemcoviec, najúspešnejší v tipovaní nominantov Jedenásty roka 2019): Fandím Záborskému, pretože som tam strávil veľa krásnych futbalový chvíľ. Lenže... Rožkovany už niekoľko rokov dokazujú, že patria medzi okresnú špičku a preto zvládnu roku papierového favorita. Môj tip na výsledok je 1:3.

 

Ján MIROĽA

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť