fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Corona 11Futbalisti v Európe sa pomaličky vracajú na zelené trávniky. Dnes sa opäť rozbehne nemecká Bundesliga. O týždeň sa začne hrať v Česku a Maďarsku. O návrate futbalu sa diskutuje aj v okrese Prešov.

Vážení priatelia futbalu,

ako ste už isto zaznamenali, súťažný ročník 2019/20 bol aj v našom okrese zrušený. Vieme, že táto situácia ovplyvní aj amatérsky futbal. No našou snahou je následky tejto športovej krízy zmierniť.

Pripravujeme pre Vás možnosť naskočiť do futbalového kolotoča ešte pred začiatkom budúcej sezóny. Viacero klubov už obnovilo tréningovú činnosť. Pre hráčov, či už sa jedná o mládežníkov alebo dospelých, je určite dôležitý čo najskorší návrat do zápasovej praxe. 

V rámci Letného pohára ObFZ Prešov preto zvažujeme nový model, ktorého cieľom bude zapojiť do súťažného diania čo najväčší počet oblastných futbalových oddielov. Vyvrcholením pohára by bolo veľké finále. Predpokladaný štart tejto súťaže závisí od uvoľnenia protiepidemiologických opatrení na Slovensku. Viac informácií prinesieme po zasadnutí Výkonného výboru ObFZ, ktorý sa koná 1.6.2020.

Snáď sa všetko vydarí ako má, a my sa opäť stretneme na zelených trávnikoch !

roz91

ziaci

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť