fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Halový futbalový turnaj ObFZ Prešov je každoročne ideálnou formou prípravy na jarnú časť sezóny. Pre tých, ktorí chcú atakovať najvyššie priečky, rovnako pre tých, ktorí sa chystajú na záchranárske práce. Od 19. januára 2020 naplno beží už jeho 31. ročník.

Zapojili sa doň družstvá dospelých, dorastencov aj žiakov, od prípraviek až po kategóriu starších žiakov. Výsledky, doplnené o prípadné zaujímavosti, budeme sledovať a na našej stránke „posúvať“ ich všetkým zainteresovaným, rovnako fanúšikom „valalského“ futbalu. A teda, vlastne do celého sveta.

Pokračujeme B skupinou kategórie prípravka U13

Hrací deň: 3. marec 2020. Bolo sa na čo pozerať. Skupinu charakterizovala vyrovnanosť na jej čele, bohatá úroda gólov a divoké výsledky. Traja najlepší získali po deväť bodov a postúpili ďalej. Ďalší dvaja boli bez nároku.

Zaujímavou postavou turnaja sa stala Vanesa Fabuľová z Chmeľova. Spolu s Jakubom Balčákom (Malý Šariš) zaznamenali po osem gólov. Kendičania Erik Gubač a Patrik Miškaň o jeden menej.

Výsledky:

 

Záhradné - Malý Šariš 2:3

Kapušany – Kendice 0:9

Chmeľov – Záhradné 0:7

Malý Šariš – Kapušany 11:2

Kendice – Chmeľov 9:1

Záhradné – Kapušany 12:0

Malý Šariš – Kendice 0:2

Kapušany – Chmeľov 1:5

Kendice – Záhradné 1:4

Chmeľov - Malý Šariš 2:8

Konečné poradie v B skupine kategórie prípravka U13: 1. Záhradné 9 bodov, 2. Kendice 9 bodov, 3. Malý Šariš 9 bodov, 4. Chmeľov 3 body, 5. Kapušany 0 bodov.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť