fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Namiesto tradičného fúkania do píšťalky či dvíhania vlajky sa im zachcelo naháňať loptu a dávať góly. Reč je o rozhodcoch Prešovského a Sabinovského okresu, ktorí štartovali na medzinárodnom turnaji v poľskych Nowosielciach.

Podujatia sa zúčastnilo osem mužstiev rozdelených do dvoch základných skupín. Súpermi našich boli Rzesow, Debica a Jaroslaw. V B skupine sa predstavili Brzozów, Sanok, Jaslo a Krosno (celkový víťaz).    

„Prešovčanom“ sa niečo podarilo, niečo im naopak nevyšlo. No mali aj určitú dávku smoly. Napriek tomu, že v základnej skupine z troch zápasov dva vyhrali, do semifinálových bojov o medaily nepostúpili. Spolu s Debicou a Jaroslawom mali rovnaký počet po šesť bodov, avšak najhoršie skóre im „prihralo“ do rúk nevďačnú kartu Čierneho Petra. Skončili nakoniec na piatej priečke.   

Výsledky ObFZ Prešov v základnej skupine: Rzesow 2:0, Debica 0:3, Jaroslaw 2:1.  

image1Arbitri ObFZ Prešov na turnaji v Jaroslawi. Horný rad zľava: Matúš Čonka, Michal Markovič, Erik Revák, Miroslav Hanel, Marek Havrila. Dolný rad zľava: Radoslav Šoltesz, Matúš Horváth, Dávid Bujnovský, Stanislav Ducko

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť