fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Súčasťou prípravy futbalistov Prešovského a Sabinovského okresu v období medzi jesennou a jarnou časťou sezóny je aj turnaj s názvom Zimný pohár ObFZ Prešov. Do druhého ročníka sa zapojilo šestnásť tímov, čo je maximálny počet. V štyroch skupinách (po štyroch) sa hralo systémom každý s každým. Víťazi postúpili do semifinále. To všetko je minulosťou, čaká sa už len na posledný zápas – na finále. Zaujímavé je jeho obsadenie. Stretnú sa v ňom aktéri Letného pohára 2019. Oplatí Dulova Ves Chmiňanom porážku 1:2? Dozvieme sa už túto sobotu od 14.30 h. Hrať sa bude na umelej tráve v Sabinove.

Akými výsledkami sa skončilo predchádzajúcich 26 stretnutí, kto bol úspešný a kto naopak, kto získal body a kto stratil? Všetko podstatné v nasledujúcom prehľade.

 

A skupina

Bola najvyrovnanejšie zo všetkých. Trojica mala na konci po šesť bodov. Lemešany však najlepšie skóre a to hlavne vďaka výraznému víťazstvu 13:1 v súboji s outsiderom z Janova. No tiež preto, lebo zvládli „zápas pravdy“ proti Pušovciam, posledný v skupine, v ktorom potrebovali na postup víťazstvo a aj ho dosiahli.

Výsledky:

Pušovce – Hermanovce 3:0

Janov – Lemešany 4:0

Pušovce - Janov 1:0  

Lemešany – Hermanovce 0:1

Janov – Hermanovce 0:6

Pušovce - Lemešany 2:3  

Konečné poradie: 1. Lemešany 6 bodov (skóre 16:4), 2. Pušovce 6 bodov (11:3), 3. Hermanovce 6 bodov (7:3), 4. Janov 0 bodov.

 

B skupina

Dvaja poslední (Gregorovce, Chmeľov) získali iba po bode, boli teda bez šancí – a tak si to o postup rozdali iní dvaja. Chmiňany v dôležitom meraní síl zdolali Malý Šariš najtesnejším rozdielom a mohli vážne pomýšľať na semifinále.

Výsledky:

Chmiňany – Chmeľov 1:0

Malý Šariš – Gregorovce 4:0

Chmiňany - Malý Šariš 1:0

Chmeľov – Gregorovce 1:1

Chmiňany – Gregorovce 5:1

Chmeľov - Malý Šariš 0:1

Konečné poradie: 1. Chmiňany 9 bodov, 2. Malý Šariš 6 bodov, 3. Gregorovce 1 bod, 4. Chmeľov 1 bod.  

 

C skupina

S prehľadom ju ovládla Dulova Ves. Dosiahla najviac gólov (25) a to zo všetkých šestnástich účastníkov základnej časti turnaja. Zápas medzi Ličartovcami a Nemcovcami a nehral, lebo súper „od Košíc“ nemal na súpiske dostatočný počet hráčov.

Výsledky:

Terňa – Ličartovce 5:2  

Dulova Ves – Nemcovce 6:2

Terňa - Dulova Ves 2:9

Ličartovce – Nemcovce... nehralo sa  

Terňa – Nemcovce 0:1

Ličartovce - Dulova Ves 1:11

Konečné poradie: 1. Dulova Ves 9 bodov, 2. Nemcovce 3 body (iba 2 zápasy), 3. Terna 3 body, 4. Ličartovce 0 bodov.

 

D skupina

Dá sa povedať, že to bol zápas s poradovým číslom päť, v ktorom sa rozhodlo o postupujúcom. Obidva tímy, Brezovička a Kamenica dovtedy nezaváhali, no po tomto súboji s najtesnejším výsledkom (3:2) to už neplatilo. Dvojica nepostupujúcich zato vo vzájomnom dueli ukázali zaujímavú gólovú prestrelku...

Výsledky:

Kamenica – Brezovica 2:1

Pečovská Nová Ves - Brezovička 1:10

Brezovica – Brezovička 1:8

Kamenica - Pečovská Nová Ves 11:4

Kamenica - Brezovička 2:3

Brezovica - Pečovská Nová Ves 6:7

Konečné poradie: 1. Brezovička 9 bodov, 2. Kamenica 6 bodov, 3. Pečovská Nová Ves 3 body, 4. Brezovica 0 bodov.

 

Semifinále

Lemešany – Chmiňany 0:5

Dulova Ves – Brezovička 3:0

Finále

Dulova Ves – Chmiňany ??

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť