fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Iba v jedinom meraní síl sa zrodilo víťazstvo domácich. Ličartovce porazili Chmeľov rozdielom triedy 3:0, no paradoxne išlo o súboj prvého s druhým. Zdolaný tím si napriek tomu udržal pozíciu lídra, no už len o skóre. Pri rovnosti bodov (po 30), rovnosti strelených gólov (po 51), „zavážila“ defenzíva Chmeľova, ktorá v doterajšom priebehu sezóny inkasovala iba deväťkrát, kým ličartovská „až“ sedemnásťkrát.    

Lenže... Práve obrana, o ktorej je reč, ktorá sa ešte stále môže pýšiť priemerom inkasovaných gólov necelý jeden na zápas, pustila naposledy až tri lopty za chrbát svojho brankára Mateja Lukáča. Prvé dva už počas úvodnej štvrťhodiny (9. Lukáš Barej, 15. Dušan Šarovec) a tretí niekoľko sekúnd pred prestávkou, keď sa znova presadil D. Šarovec.

Tréner Chmeľova Andrej Keresteš hovoril v prvom rade o tom, ako jeho zverenci nezachytili úvod stretnutia... „Góly v takom rýchlom slede a po takých chybách by žiadne mužstvo nemalo dostať, tobôž líder tabuľky. Hriešnikov som hneď vystriedal a začali sme naháňať manko. Lenže tesne pred prestávkou sa rozhodcovia dopustili možno jedinej chyby, keď prehliadli vo vzdušnom súboji faul lakťom v podaní ličartovského strelca gólu. V kabíne som musel na hráčov zvýšiť hlas, čo pomohlo. Druhý polčas odohrali dobre, akurát škoda, že nezaznamenali aspoň čestný úspech. Škoda prehry, no stále zostávame vďaka lepšiemu skóre na prvom mieste. Doma sme navyše zdolali Ličartovce 6:2, to by nám malo posunúť do baráže z čelnej pozície v našej skupine. Keď sa nič nepredvídané nestane, na jar sa stretneme vo finálovej skupine znova.“     

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť