fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Po EMF Nations Games v Galante bol rozhodca VsFZ Miloš Hudák nominovaný ako jediný Slovák aj na veľmi kvalitne obsadenú Ligu Majstrov v Riccione (5.9.-8.9.) a EuroCup v Lignano Sabbiadoro(12.9.-15.9.). Ako hodnotí dva týždne strávené v Taliansku?

"Na výbornú, všetko bolo zorganizovanej na vysokej úrovni po všetkých stránkach, zápasy mali svoj harmonogram, ktorý sa strikne dodržiaval. "

Určite úroveň turnaja zvýšila aj účasť hráčov s reprezentačnými skúsenosťami a tímov, ktoré patria medzi špičku v malom futbale vo svojej krajine. Je to tak?

"Áno. Ako rozhodca som odpískal veľa stretnutí a získal veľa nových zážitkov a skúseností. Spoznal som skvelých ľudí z okolia futbalu či už išlo o kolegov rozhodcov alebo usporiadateľov. Bola to pre mňa veľká škola aj do budúcej práce a motivácia sa stále zlepšovať.

FB IMG 1569568596089

Kvalitnejší ako Liga Majstrov sa Milošovi zdal až následný turnaj EuroCup v Lignano Sabbiadoro, prečo?

"Zápasy týchto podujatí boli vyrovnané, plné nasadenia, emócií a bojovnosti, všetko v rámci fair-play. Na EuroCupe sa zúčastnil väčší počet tímov a veľké množstvo skvelých hráčov. Hralo sa v nádhernom tréningovom centre blízko mora."

FB IMG 1569568627503

3448 campo semisintetico lignano

Takto si pochvaľoval unikátne dejisko, ale toto pre Miloša nebola prvá medzinárodná skúsenosť.

"V máji 2019 som rozhodoval EMF Nations Games v Galante a ako jediný Slovák som sa tento rok zúčastnil na všetkých medzinárodných turnajoch v malom futbale."

 

Držíme mu teda palce v ďalších takýchto skúsenostiach, o ktorých sa určite aj nabudúce rád podelí !

FB IMG 1569568536594

 

 LwFqJFi6RNHc Jdtr30gvQ Euro Cup v malom futbale

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť