fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V zápase 4. kola 7. ligy ObFZ Prešov FK Lemešany – FK Drienov sa zrodil výsledok 2:2. Hostia ho môžu brať všetkými desiatimi, domácim, ako sa obrazne vyjadril prezident klubu a tréner Jozef Krešák, vôbec nevonia. O čo inom sme sa na úvod rozprávania mohli baviť, ako o nepremenenej penalte za stavu 2:2. „Až tie naše domáce jedenástky,“ povzdychol si náš spolubesedník... „Minulú sezónu sme jednu zahodili vo veľmi dôležitom súboji s Chmeľovom, keď sme sa navzájom pasovali o miestenku vo finálovej skupine. Ďalšiu pred dvomi týždňami s Kokošovcami. A teraz do tretice. Už samotné dianie pred realizáciou bolo všelijaké. Obaja určení hráči sa krútili, nikomu sa do toho nechcelo. Až sme nakoniec my z lavičky zakričali, nech ide kopať Tomáš Tomko. Predpokladali sme, že keď už mal na konte dva góly, vidina hetriku mu pomôže pre realizácii.“ No nestalo sa, so slabou strelou nemal brankár hostí Pavol Ondrejíček veľa práce, zvlášť, keď si správne určil stranu, na ktorú sa vrhne. Lemečančanov môže mrzieť aj to, že dvakrát neudržali vedenie, prvýkrát súper vyrovnal po necelej štvrťhodine, druhýkrát dokonca už po piatich minútach.

VZ5 6186

Zaujímavosťou stretnutia tiež bolo, že za domácich skóroval hráč, ktorý prišiel počas zimnej prestávky v minulej sezóne z Drienova do Lemešian (T. Tomko), za hostí to bol hráč Lemešian, ktorý je aktuálne na hosťovaní v Drienove.

VZ5 6192

Včera pred tréningom sa v Lemešanoch všetci spoločne pozreli na záznam nedeľňajšieho duelu. J. Krešák vopred vedel, čo bude chlapcom vyčítať. Takpovediac na vine je vraj Barcelona. „Takto si nazvali herný štýl, založený na množstve prihrávok a zakončení zblízka. A streľba z diaľky im je potom cudzia. Jediný zápas, ktorý im zatiaľ vyšiel, je ten vo Fričovciach a to je málo. Dve domáce remízy je tiež málo. Mali sme mať teraz na konte deväť bodov a nie päť,“ skonštatoval na záver prvý muž lemešianskeho futbalu.      

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť