fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Futbalová jeseň 2019 je minulosťou. Kým budú vyznávači koženej lopty rekapitulovať pomaly odchádzajúci rok – a ešte predtým, ako si pripijú na rok, ktorý príde, je tu čas na rôzne akcie typu turnaje, ankety, ich vyhlasovanie... Všetko to má svoju úroveň, svoje čaro. V Prešove je každoročne na začiatku decembra zárukou kvality mládežnícky turnaj Pavlovič Cup.

 A ani tento rok nebude výnimkou. Pätica mládežníckych tímov budú bojovať už túto sobotu 7. decembra v hale na Baštovej ulici o pohár pre celkového víťaza. Na podujatí, ktorým si pripomíname jednu z nezabudnuteľných postáv prešovského športu a futbalu vôbec, sa predstaví domáci celok 1. FC Tatran Prešov, ďalej FC Lokomotíva Košice, FC Košice, MFK Banská Bystrica a MFK Tatran Liptovský Mikuláš.

 Maratón desiatich súťažných zápasov desiateho stretnutia talentov koženej lopty tradične ponúkne množstvo zaujímavých momentov, spomienky na prešovského športovca dvadsiateho storočia znova znásobí exhibičný duel medzi Internacionálmi Tatrana Prešov a Pavlovič tímom.

 „Začíname druhú desaťročnicu. Sme radi, že opäť po roku prinesieme do Prešova futbalovú mlaď, z ktorej vzíde víťaz jedenásteho ročníka. Myslím, že opäť uvidíme kvalitné súboje a mnohých budúcich nádejných futbalistov. Spestrením turnaja bude opäť zápas bývalých hráčov Tatrana a rodiny Pavlovičovcov,“ dal sa počuť jeden z organizátorov turnaja Ladislav Pavlovič ml.

VZ3 4976

 Rozpis zápasov 2019:  

 9.00 h 1. FC Tatran Prešov  - FC Lokomotíva Košice

9.45 h FC Košice - MFK Tatran Liptovský Mikuláš

10.20 h  slávnostné otvorenie turnaja

10.40 h MFK Banská Bystrica - 1. FC Tatran Prešov

11.25 h  FC Lokomotíva Košice - FC Košice

12.10 h  MFK Tatran Liptovský Mikuláš - MFK Banská Bystrica

13.00 h Internacionáli Tatran Prešov vs Pavlovič tím

14.00 h 1. FC Tatran Prešov – FC Košice

14.45 h FC Lokomotíva Košice - MFK Tatran Liptovský Mikuláš

15.30 h FC Košice - MFK Banská Bystrica

16.15 h 1. FC Tatran Prešov - MFK Tatran Liptovský Mikuláš

17.00h  FC Lokomotíva Košice - MFK Banská Bystrica 

18.00 h  vyhlasovanie výsledkov a odovzdávanie cien

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť