fbpx


Meniny dnes: zajtra:

V jednom zo zápasov 3. kola siedmej ligy ObFZ Prešov si skrížili zbrane FK Kokošovce a TJ Sokol Hrabkov. Zrodila sa remíza 2:2. Domáci teda prvé víťazovo nezískali, kým hostia v tejto sezóne zatiaľ neprehrali. Obaja majú na konte dve remízy. Zato pomerne výrazný rozdiel je v postavení súperov v aktuálnej tabuľke. Kokošovce sú na predposlednom trinástom mieste, Hrabkov na piatom.

VZ5 4750

Ako to vyzeralo na ihrisku? Kto z fanúšikov sa opozdil, nevidel dôležitý moment a to pokutový kop už v 4. minúte. Tomu predchádzala chyba domáceho Jakuba Kraveca, ktorý si nechal vypichnúť loptu protihráčom. Toho potom v núdzi fauloval brankár Peter Pribiš. Hlavný rozhodca Adam Durkač jeho „záchrannú brzdu“ neprehliadol a bez váhania ukázal na biely bod. Naň si postavil loptu kapitán hostí Jozef Marušák. P. Pribiš síce smer strely k pravej žrdi vystihol, no tá mala potrebnú razanciu a skončila aj tak v sieti – 0:1. Neskôr mal blízko z vyrovnaniu Jaroslav Lelák, radosť z gólu mu však prekazila žrď. Čo sa nepodarilo jemu, to v závere prvého polčasu zariadili najprv v 40. min Dávid Kočiško a v 43. Peter Vardžik.

VZ5 4803

Prvý polčas teda patri hráčom Kokošoviec, skončil sa výsledkom 2:1. A druhý? Hrabkovčania neúnavne útočili, odmenou im bol presný zásah na 2:2 z hlavy Tibora Šelembu. Hovorí sa tomu, že bič plieskal na konci, lebo do záverečného hvizdu nechýbalo veľa, len šesť minút. „Remíza je spravodlivá, to treba otvorene priznať,“ uviedol tréner Kokošoviec Emil Spišák. Na margo diania na trávniku dodal: „Zápas ako taký mal svoju kvalitu, na tom sme sa zhodli všetci.“ Pohľad na tabuľku nie je v súčasnosti pre Kokošovce lichotivý. E. Spišák pozná dôvody... „ Stretli sme sa trikrát so silnými súpermi. Malo by sa to postupne zlepšovať, určite patríme na vyššie priečky,“

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť