fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Za šestnástich mužstiev, ktoré boli na začiatku 3b Letného pohára ObFZ Prešov, zostali v hre už iba štyri. Ide o úplne iné zloženie semifinále v porovnaní s rokom 2018, Chmiňany, Terňa, Dulova Ves a ani Brezovička sa „tak ďaleko“ vlani neprebojovali. A v nedeľu od 16. hodiny sa bude rozhodovať o tom, kto zostane v hre a kto z nej vypadne. Krátke ohliadnutie za tým čo bolo a stručné prognózy, ako by to mohlo byť (samozrejme bez záruky) ponúkame v nasledujúcich riadkoch...

Dulova Ves – Brezovička. Domáci sa v pohári len trikrát radovali z gólu a predsa sa ocitli v semifinále (okolnosti sú viac-menej každému známe). Napriek tomu je „Guľvas“ mnohými fanúšikmi favorizovaný. Hostia sú finalistami spred troch rokov (Rožkovanom podľahli 2:3). Vtedy im to nevyšlo, no po pomerne krátkom čase sa môžu znova zúčastniť rozhodujúceho súboja o cennú trofej. Najprv však musia poraziť súpera, ktorý je aktuálne vo forme, má svoju kvalitu a v pohári mieri najvyššie.

VZ5 5327

Chmiňany – Terňa. V podaní domácich to bolo celkovo v lige smerom dopredu skôr trápenie, no v pohári ich zdobí až desať gólov za 180 minút. Na opačnej strane hosťujúci mančaft, ktorý inkasoval za ostatných 540 minút iba dvakrát. Čo bude ďalej? Jeden zo scenárov hovorí o tom, že hostia na chminianskom ihrisku malých rozmerov zabetónujú šestnástku s úmyslom neinkasovať - a vtedy sa môžu spoliehať na šťastenu v prípadnom penaltovom rozstrele. Alebo to bude úplne inak? Dáme sa prekvapiť.

       

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť