fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Na troch ihriskách sa hralo o 13. až 18. miesto v nadstavbovej 8. F lige ObFZ Prešov. Krivany porazili Krásnu Lúku rozdielom triedy 3:0, Svinia podľahla Ruskej Novej Vsi 2:3.

V Kojaticiach padlo najviac gólov, až sedem, domáci FK zdolal FK Furča Haniska 4:3 (1:2). Po tomto výsledku je známe definitívne umiestnenie obidvoch súperov v tomto zápase. Domáci sa v ôsmej najvyššej súťaži (vlastne najnižšej – aj takto sa to dá napísať) umiestnia na 14. pozícii, hostia na 18.

PG5 2250

V Kojaticiach platilo, ako sa hovorí, každý chvíľku ťahal pílku. Po štvrťhodine hry ukázal hlavný rozhodca Ján Kunaj na biely bod, Jozef Kojnok sa nemýlil a dal svoj deviaty gól v tejto sezóne – 1:0. Hráči Hanisky dokázali do prestávky otočiť vývoj – v 33. min skóroval Tomáš Vysocký a tesne pred odchodom do kabín sa predviedol gólom do šatne Štefan Lamy – 1:2. Lenže po necelej hodine hry prišla 25-minútovka domácich – Peter Haľko 2:2, Pavol Kozák 3:2 a znova Peter Haľko 4:2.

V poslednej minúte Haniska už len zmiernila prehru, bol to opäť Štefan Lamy, ktorý sa dokázal presadiť v úplnom závere aj v druhom dejstve, no body si hostia domov aj tak neviezli – 4:3.

PG5 2262

Prezident FK Furča Rudolf Hudák sa dal počuť: „Kojatická omladina nás ubehala. Domácim, so šiestimi ostaršenými hráčmi, sme konkurovali, kým sme vládali. No zápas sme si prehrali aj sami. Za stavu 1:2 sme nepremenili tutovku na 1:3 a rovnako za stavu 3:2 pre domácich. Vo futbale je to tak, že chyby treba hľadať predovšetkým u seba, inak sa dopredu nepohnete.“

 

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť