fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Nie je Slovan ako Slovan. Ten z Bratislavy sa raduje z majstrovského titulu, iné dva, vzdialené míle od hlavného mesta, majú svoje problémy. Kendický nemá kde hrávať domáce zápasy, pečovskonovoveský bude bojovať o záchranu v najvyššej okresnej súťaži. Damoklov meč vidí nad futbalistami spoza Sabinova aj po ostatnej prehre s ASŽ Torysa 0:3 (0:1).

VZ5 9869

Bol rozdiel triedy vidieť aj na trávniku? Opýtali sme sa hrajúceho trénera Pečovskej Novej Vsi Tomáša Talla. „Hostia boli lepší, mali viac z hry, vedeli si presne prihrávať. Vypracovali si viac šancí, tri premenili, pri ďalších nás podržal brankár Dominik Kovaľ.“ Boli tri góly takpovediac hodné lídra, alebo išlo iba také „obyčajné“? T. Tall zdôraznil, že nie je o čom premýšľať a jednohlasne platí to prvé... „Dvakrát sme inkasovali z druhej vlny, keď sa naši stredopoliari nestihli vrátiť so súpermi, jeden po samostatnom nájazde. Žiaľ, aj to svedčilo o prevahe súpera.“

VZ5 9878

Náš spolubesedník priznáva, že „jeho“ mužstvo sa už určitý čas nachádza v kríze. „Tá nastala po domácej prehre 0:1 s Vyšnou Šebastovou. Bolo to asi pred mesiacom, odvtedy sa akoby hľadáme.“ A hľadajú sa doteraz, tri kolá pred koncom sú v tabuľke predposlední a pred nimi tri náročné duely. „Najbližšie sa predstavíme v Ľuboticiach, potom náš čakajú Chmiňany a Dubovica, teda mužstvá, ktoré majú rovnaký počet bodov ako my. Opakuje sa podobná situácia ako vlani. Pred rokom sa nám z nej podarilo úspešne vykľučkovať, no aj tak... Nech je táto sezóna už minulosťou a môžeme sa pripravovať na nasledujúcu,“ povzdychol si T. Tall.

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť