fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Sú veci, na ktorých sa futbaloví tréneri, funkcionári či hráči z prešovského a sabinovského okresu možno nikdy nezhodnú, no minimálne v jednej akoby už roky nachádzali spoločnú reč. Súťaž je vyrovnaná, prehráte dva zápasy po sebe a ocitnete sa o tri, štyri priečky nižšie – počúvame často slová zainteresovaných. Z nich vyplýva, že hlavne domáce merania síl sú veľmi dôležité, trojbodová povinnosť by mala byť vždy naplnená, lebo kto potom zaváha aj na ihrisku súpera, padá dole...

VZ3 8156


Po príklad netreba chodiť ďaleko. Hráči ZŠ Vyšná Šebestová ostatnú nedeľu nečakane zakopli. Vlastným fanúšikom pripravili nepríjemné prekvapenie v podobe prehry s Nemcovcami 1:3 (1:1). Hostia začali búrať ambície súpera v 24. minúte po góle Mikuláša Kravca. Obranca „Šebeša“ Kristán Bača síce o štyri minúty neskôr vyrovnal, avšak domáci v tej chvíli ešte netušili, že ich hráči, hoci mali na to ešte viac než hodinu, si už v koncovke „neškrtnú“. Naopak, na strane Nemcoviec upravil v 55. minúte Martin Stavač na 1:2 a v 71. Minúte premenil pokutový kop Pavol Majerník – 1:3. Čo tento rezultát narobil v aktuálnej tabuľke po 22. kole? Nemcovce sa vyšvihli na piate miesto (majú 32 bodov, zaujímavé skóre 38:38), kde mohli byť hráči Vyšnej Šebestovej – keby neboli pokazili zápas, o ktorom píšeme. Tí sú teraz „za trest“ až na ôsmej pozícii (29 bodov), s čím určite nepočítali. A v najbližšej runde ich čaká stretnutie s tretími Kendicami.

VZ3 8169

„Trochu vás poopravím, dnes nás čaká predohrávka doma s Malým Šarišom, možno si trocha zlepšíme náladu po nedeľu. Hrali sme zle, no nie len to. Niečo v tom asi bude, Nemcovce sme dome nezdolali tuším už tri roky. Sklamanie je veľké,“ uviedol tajomník ZŠ Vyšná Šebastová Anton Repka.

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť