fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Veru, v neľahkej situácii sa nachádzajú futbalisti TJ Budovateľ Žehňa. Nedostatok hráčov sa pravidelne podpisuje pod ich výsledky v siedmej lige ObFZ Prešov. Keď v ostatnom domácom stretnutí v domácom prostredí (21. apríla so Šarišskými Bohdanovcami 2:1) mali na súpiske až troch náhradníkov, bol to akoby sviatok jari, lebo to bolo určite najviac po zimnej prestávke.

VZ5 3303
 

No a to, že sa dokonca v tejto sezóne stalo, že ich lavička náhradníkov bola prázdna, alebo dokonca hrali s minimálnym dovoleným počtom hráčov, ešte viac podčiarkuje nelichotivú situáciu, v ktorej sa futbal v Žehni nachádza. Ani sa preto nedivíme, že nám hrajúci prezident klubu Erik Ševčovič už nedvíha telefón, veď nám vlastne ani nemá čo nové povedať. Napriek tomu, klobúk dole pred jeho zanietenosťou a nad tým, že nevzdáva boj v týchto neľahkých časoch...

VZ5 3300

Naposledy si na hráčoch Žehne vylepšili celkové skóre Kokošovce. Domáci sú tímom, ktorý sa tiež potáca na spodných priečkach tabuľky, sú len o dve miesta vyššie (13. resp 11.). Ich vzájomné meranie síl sa v nedeľu skončilo jednoznačným výsledkom 8:1 (3:0). Hostí si do prestávky „vychutnal“ najmä Jaroslav Lelák, ktorý mal po 33 minútach na konte hetrik a po výmene strán pridal ešte jeden gól. Peter Vardžik zaznamenal tri presné zásahy, Peter Karabinoš jeden. Za porazený celok sa v koncovke presadil iba kapitán Lukáš Bella. K týmto základným štatistikám zo súboja 19. kola treba prirátať aj ďalšiu, žiaľ, znova nelichotivú a nepotešiteľnú pre klub zo Žehne – a to ďalšie vylúčenie ich hráča. Po jednozápasovej „stopke“ za červenú kartu spred dvoch týždňov pre brankára Patrika Štvartáka, je tu ďalšia – tentoraz pre Stanislava Pepicha (41). Odchovanec prešovského Tatrana za stavu 6:0 v 80. minúte neudržal nervy na uzde a urazil hlavného rozhodcu J. Ptáka. Podľa pravidiel disciplinárneho poriadku DK ObFZ Prešov si nezahrá tri týždne. Ide o zbytočné oslabenie mužstva, lebo hráč s toľkými skúsenosťami by si už mal vedieť uvedomiť, čo smie a čo nesmie.

 

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť