fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Bol to šláger kola, ako aj rozlúčka s rokom 2018 v podaní dvoch popredných mužstiev 6. ligy – Gregoroviec a Šarišských Draviec. Kalendár ukazoval v ten deň v aktuálnom dátume až päť jednotiek a za takých okolností sa zrodil výsledok 2:3, čo možno niekto vôbec nečakal, no  - stalo sa. Hostia tak zimujú na druhom mieste, domáci na štvrtom.

Ako a kedy sa v tomto meraní síl ocitli lopty v sieti? Veru, nebyť jedného momentu, diváci mohli byť svedkami bezgólového polčasu. V 35. min si však spomenul na svoju povesť vychýreného strelca Gregorovčan Adrián Frič - 1:0. Nedá sa písať až tak úplne o góle do šatne, no predsa len znamenal psychickú výhodu pre nováčika.

VZ3 4410

Lenže, málo platné... Niekto bol asi na začiatku druhého polčasu ešte myšlienkami v kabíne, lebo len zopár sekúnd po úvodnom výkope Dravčania vyrovnali na 1:1 (presadil na Matej Hovančík). Niekde tam a vtedy sa to, ako sa hovorí, začalo lámať. Lebo ubehlo iba šesť minút a prišla ďalšia pohroma pre domácu bránu v podobe vlastného gólu Stanislava Hermela. A o ďalších sedem minút, teda skoro po hodine hry, iný Hovančík v drese Šarišských Draviec, tentoraz Jakub, upravil na 1:3. Polhodina po tomto góle ešte ostávala Gregorovciam na to, aby sa vrátili do zápasu, no podarilo sa im to iba čiastočne. Presne v 70. minúte dal konečnú podobu výsledku znova Adrián Frič.

VZ3 4433

Konečný rezultát teda 2:3, pred obidvoma súpermi je teraz zimná prestávka, potom jarná časť. Nezvratnou zostala skutočnosť, že vo vzájomných zápasoch v tejto sezóne mali navrch Šarišské Dravce – 3:0 a 3:2.      

 

 

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť