fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Ďalší turnaj, ktorý dostal priestor na tejto stránke, sa konal mimo prešovského a sabinovského regiónu, no zastúpenie na ňom mali aj hráči známi z tunajších futbalových kruhov. Patrí sa preto napísať niekoľko riadkov o Bison Footbal Family Cup-e 2018. Zvlášť, keď víťaznú trofej dvíhali nad hlavy „naši“...

Okrem toho mal prešovský Sowbiznis Team vo svojich radoch najlepšieho strelca podujatia. Bol ním Tomáš Dyačovský. Okrem neho sa z úspechu v metropole Zemplína tešili Rudolf Rusnák (tréner kategórie U9 FAMT Prešov), Stanislav Krempaský (Futsalový klub Ekoprim Prešov, slovenský reprezentant v malom futbale), Matúš Mihok z toho istého klubu, Timotej Múdry (MFK Ružomberok U19), Filip Centek (MFK Zemplín Michalovce U19), Rastislav Centek, Radoslav Vaňko a Mário Gapa Garbera, známy saxofonista, ktorý si však výborne rozumie aj s futbalovou loptou.

Bison Cup 2018

„Turnaj mal výbornú úroveň, zišlo sa tam veľa dobrých futbalistov, napríklad hráči z Trebišova, Vranova, z domáceho klubu a Dunajskej Stredy. V základnej skupine sme prehrali jediný zápas – s tímom Igora Žofčáka. Napriek tomu sa nám podarilo vyhrať skupinu. Štvrťfinále a semifinále sme zvládli na výbornú. Do finále sme išli s pokorou. Nezačali sme dobre, po chybe kopal súper proti nám pokutový kop, ktorý premenil. Vyrovnali sme v predposlednej minúte a poslali súboj do penaltového rozstrelu. V ňom sme mali hneď v prvej sérii šťastie, zachránilo nás brvno a vtedy sme si uvedomili, že máme veľkú šancu na konečné prvenstvo. Vyšlo to...“ zhodnotil vystúpenie v Michalovciach Tomáš Dyačovský - reprezentant Slovenska v malom futbale a najlepší strelec 6. ligy ObFZ prešov v sezóne 2017/18.

 

 

 

 

 

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť