fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Patria k favoritom na postup do vyššej súťaže, dvojbodové manko na lídra 9. ligy nie je pred zápasmi jarnej odvety rozhodne zanedbateľné. Reč je o futbalistoch TJ Slanské Ruská Nová Ves. O tradičných témach, ako aj o Jedenástke roka 2023 a Futbalistovi roka 2023 9. ligy ObFZ Prešov sme rozprávali s trénerom Lukášom Velánom. Aj keď, ako sa vyjadril, pre neho je tá „jeho“ Jedenástka roka a Futbalista roka skôr Jedenástkou jesene resp. Futbalistom jesene.  

„Až“ druhé miesto po jeseni je možno dosť krutou daňou za dve najtesnejšie prehry 0:1...

S jeseňou som spokojný, až na - ako ste naznačili... Mrzí domáca prehra s Krivanami.

Zápasy, ktoré boli niečím „iné“.

Spomeniem skvelé domáce predstavenie s Petrovanmi, prehrali sme 0:1. Rovnako sa oplatí zdôrazniť domáce víťazstvo nad Medzanmi 3:0. No a vynechať nehodno ani gólovú prestrelku doma s Haniskou, ktorá sa skončila našim víťazstvom 6:5.

Lídri na vašej súpiske?

Sú nimi všetci chlapci a to isté platí aj o funkcionároch vo vedení klubu.

Zaujímavosť roka 2023

Konečne hráme na svojom ihrisku, je to skôr udalosť roka... Ako prví si novú plochu mohli vyskúšať hráči ako Šesták, Slovák, Zvara, Semeník, Medveď, Kinder a to vďaka projektu Vráťme deti na ihriská, ktorý zorganizoval prezident klubu Pavol Ištvan. A nebojím sa povedať, že naše ihrisko je hodné aj druhej či tretej ligy. Poďakovanie patrí vedeniu obce, sponzorom a niektorým nadšencom s veľkým futbalovým srdcom.  

VZ6 4560

 

Jedenástka roka 2023 9. ligy (podľa rozostavenia 1 – 4 – 4 – 2)

Michal Gajdoš (Ruská Nová Ves) - Andrej Jurko (Ruská Nová Ves), Martin Grega (Krivany), Pavol Hurajt (Poloma), Dominik Chromek (Tulčík) – Matúš Kočik (Haniska), Dávid Šinglár (Ruská Nová Ves), Ján Hatok (Petrovany), Radovan Pastír (Petrovany) - Daniel Petruška (Petrovany), Tomáš Cicoň (Medzany).

Futbalista roka 2023 9. ligy

Daniel Petruška (Petrovany).  

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť