fbpx


Meniny dnes: zajtra:

No vypočuli sme si aj, položartom, polovážne, tvrdenie šéfa klubu, že minuloročný kormidelník bude trénovať mužstvo za trest. Prestupovou „bombou“ leta 2022 je bezpochyby angažovanie slovenského reprezentanta... Aj o tom sú nasledujúce riadky...

Ruská Nová Ves. Lukaš Velán pripravuje mužstvo, ktoré viedol aj v minulej sezóne. Pribudli do neho Tomáš Drozda, Damián Hudák a Adam Sumilas z Ľubotíc, Marek Čajka z Víťaza, Radko Košík zo Smilna, Radoslav Šoltis z Janova, Vladimír Hudák z Vyšnej Šebastovej a Šimon Kundra z Kukovej.

Janov. Pri kormidle zostáva Pavol Matta, ktorý zatiaľ neoficiálne ukončil hráčsku kariéru – no vraj, v prípade akútnej potreby, je pripravený nastúpiť. Novými hráčmi sú Mark Lampeka z Kamennej Poruby, Patrik Bercy z Ruskej Novej Vsi, Jakub Mišenko z Dubovice, Ján Galdun zo Žehne, Radoslav Cabiňak z Medzilaboriec a Peter Svat zo Safi Prešov.

Sedlice. Aj tak sa dá. Pokiaľ v obci nedokončia vybudovanie adekvátneho zázemia pre futbal, ako sa prezident klubu Stanislav Guman vyjadril: „Trénovať sa budeme sami.“ Novým mužom na súpiske je Patrik Lorinc z Radatíc.

VZ6 6039

Haniska. Pod Furčou skončil účinkovanie Pavel Strejček. Na lavičke ho nahradil Ľubomír Kočík, ktorý k 30. 6. abdikoval zo zdravotných dôvodov, aj z dôvodu pracovnej vyťaženosti, vo funkcii predsedu Sokola Ľubotice.

Solivar. Hrajúcim trénerom zostáva Radoslav Kubánka. Výraznou posilou by mal byť reprezentant Slovenska v malom futbale Rudolf Beliš.

Kokošovce. Emil Spišák kaučoval A mužstvo vlani a bude aj teraz. Novým mužom na súpiske je Jozef Kovaľ z Brezovičky.

Tulčík. Mužstvo od „bardejovského smeru" sa pred štartom jarnej časti minulej sezóny odhlásilo zo súťaže, treba veriť, že sa rovnaká situácia opakovať nebude. Na trénerskú stoličku si sadol Miloš Kovaľ.

Radatice. Na trénerskej stoličke zotrváva Roman Heldák. Z Veľkého Šariša prišiel Marek Foriš, zo Svinnej trojlístok Rastislav a Dávid Holubovci, Peter Čikala.

Miklušovce. Bez zmeny na trénerskom poste, s jedným novým hráčom - Danielom Marcinkom z Hanisky. Mužstvo znova povedie Jozef Gajdoš.

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť