fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Miloš Ištván, so šiestimi gólmi zatiaľ najlepší strelec Krivian v tejto sezóne, sa postaral o dva rýchle presné zásahy, vďaka ktorým viedol jeho tím po necelej štvrťhodine 2:0. Pri prvom mu pomohol svojou chybou hosťujúci brankár Marek Jašš. Stáva sa... Hráči FK Javorina neskladali zbrane a v 28. minúte sa ozval aj ich najlepší zakončovateľ – päťgólový Marek Kušnír znížil na 2:1... A od 52. minúty sa začínalo odznova, to keď Michal Novýsedlák vyrovnal na 2:2 (po prihrávke Mareka Kušníra). Lenže, remíza sa nakoniec aj tak „nekonala“, lebo domáci Tomáš Karabáš sedem minút pred koncom stanovil po rohovom kope definitívny rezultát – 3:2. Mimochodom, bol to jeho premiérový gól v tomto ročníku, celkovo jubilejný desiaty v drese A mužstva Krivian.

Autor úvodných dvoch presných zásahov Miloš Ištván sa dal počuť: „Konečne máme tri body, no treba povedať, že aj za prispenia šťasteny. Tá stála pri nás pri prvom góle a aj v samom závere, keď hostia trafili žrď.“

PG5 2686

Stredopoliar Krásnej Lúky Michal Novýsedlák hovoril o dvoch defenzívnych chybách, ktoré súper dokázal potrestať. „Našťastie sme sa zobudili a začali doháňať manko. Podarilo sa, tešili sme sa z vyrovnania a o to väčšia škoda niektorých šancí, ktoré sme si za nerozhodného stavu vypracovali, no aj ich zahodili. Platilo nedáš, dostaneš. Krivanom sa pred blížiacim sa záverom podarilo rozhodnúť, naopak, my sme už nedokázali zareagovať.“ Do konca súťaže ostávajú už len dve kolá, v tabuľke posledná Javorina môže paradoxne zamiešať postupovými kartami. Doma privíta prvé Šarišské Michaľany, o týždeň na to sa predstaví na ihrisku tretích Jarovníc. „Cieľom je skomplikovať život obidvom ašpirantom, takže si tie zápasy užijeme,“ odkázal M. Novýsedlák.    

Ján MIROĽA

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť