fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Turnaja sa zúčastnilo celkovo 6 mužstiev, pričom 5 mužstiev vytvorili R a DZ z ObFZ a jedno mužstvo boli rozhodcovia z družobného zväzu z Poľska z OZPN Krosna. Hrací systém sa hral v kombinácií každý s každým. Celkovým víťazom turnaja sa stalo družstvo rozhodcov Prešov I. s kapitánom Slavomírom Fúsekom.

VZ5 5032

Kapitán mužstva PO I. Slavomír Fúsek s pohárom pre najlepšie mužstvo.

Po skončení turnaja boli rozhodcovia pozvaní organizátorom, ktorým bola komisia rozhodcov ObFZ Prešov na neskorší obed resp. skoršiu večeru, kde nasledovalo aj samotné vyhodnotenie turnaja.

Na konci dňa bola vyjadrená spokojnosť aj z úst predsedu komisie rozhodcov ObFZ Michala Čiernika:

„ 6. ročník medzinárodného tzv. vianočného turnaja rozhodcov ObFZ Prešov za rok 2018 dopadol veľmi dobre, čoho dôkazom boli aj poďakovania jednotlivých frekventantov resp. hostí na konci daného dňa za príjemne strávene chvíle. Turnaja sa zúčastnilo viac ako 50 rozhodcov ,čo dokazuje, že rozhodcovská základňa na našej pôde je stále silná. Cieľom turnaja nebolo ani tak víťazstvo , ktoré je samozrejmé taktiež dôležité, ale stretnutie sa nás všetkých rozhodcov z jednej členskej základne na jednom mieste. Zaspomínať si a zrekapitulovať si daný rok, či už z pohľadu futbalu, alebo súkromného života. V neposlednom rade to bolo akési poďakovanie rozhodcom za vzornú reprezentáciu ObFZ Prešov na všetkých úrovniach futbalových súťaží. Samozrejme, ďakujeme všetkým, ktorí sa spolupodieľali na organizovaní tohto turnaja, lebo bez nich by sme to len ťažko zvládli. Rovnako tak ďakujeme aj poľským kolegom, ktorí sú neodmysliteľnou súčasťou turnaja a dodávajú tomuto turnaju výbornú kvalitu a medzinárodný charakter. Verím, že o rok sa stretneme v rovnakom zložení a už teraz viem povedať , že siedmy ročník tohto turnaja bude obohatený o viacero noviniek, ktoré zatiaľ nebudem konkretizovať“, povedal predseda komisie rozhodcov.

Blížiacim koncom dňa si rozhodcovia zapriali pokojne sviatky, ktoré nás čakajú a všetko dobre do Nového roka, čo najviac správnych rozhodnutí na futbalových trávnikoch a hlavne to najpodstatnejšie a tým je zdravie.

Celkové poradie turnaja:                            Individuálne ocenenia:

1.Prešov I.                                                  Najlepší strelec: Šimon Ľaš - VsFZ

2. VsFZ                                                       Najlepší hráč: Rymarczyk Konrad - Krosno

3.Krosno                                                     Najlepší brankár: Matej Horváth - Prešov I.

4.Sabinov

5.Výber nad 35

6.Prešov II.

Jednotlivé mužstvá hrali v tomto zložení:

1.ObFZ okr.Prešov 1: Fusek S., Ducko S., Durkáč A., Horváth M., Klepsateľ A., Lipovský M., Ržonca S., Tomeček E., Štofanko D.

2.ObFZ okr.Prešov 2: Vavrek R., Bujnovský D., Durák J., Jakubčo D., Jendruš D., Partila M., Porochnavý L., Verčimák S., Uhrin K.

3.ObFZ okr.Sabinov: Palenčár M., Havrilla M., Cisko Š., Ľach M., Lipták J., Maďar K., Pták J., Vaňo S., Varga Ľ

4.VsFZ: Nosaľ J., Choma Ľ., Jurašek I., Ľaš Š., Mikloško M., Svat L., Troščák I., Ziemba P., Revák E., Leško P.

5.Výber na 35 rokov: Klovanič M., Babjak J., Hudák M., Ištoňa P., Kvašňák P., Michalík V., Pribula J., Svat G., Mišenčík J., Sakalík F., Marton J.

VZ5 5032

Víťazné mužstvo PO I.

VZ5 5032

 II. miesto obsadilo mužstvo rozhodcov z VsFZ

VZ5 5032

Domáce mužstvo Sabinova obsadilo 4.miesto

VZ5 5032

Cenu pre najstaršieho hráča turnaja si odniesol Jozef Babjak 

VZ5 5032

VZ5 5032

Sponzori turnaja - ďakujeme

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť