fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Znova sa bude dať o čom dlho rozprávať. Vlastne, rozpráva sa a to už minulého mesiaca... Aj keď, je pravdou, že až tak dávno to zasa nebolo. Štyri dni dozadu v stretnutí 6. ligy ObFZ Prešov medzi ZŠ Vyšná Šebastová a AŠZ Torysa (3:4). Päť gólov za sedemnásť minút, šesť za dvadsaťpäť, sedem ich svietilo na ukazovateli skóre tri minúty pred prestávkou. A po výmene strán, kto očakával aspoň jednu jedinú loptu v sieti, nedočkal.

VZ3 1810

Tajomník domáceho klubu Anton Repka hovorí o zápase, ktorý odohrali obaja súperi predovšetkým pre divákov. Tiež o výsledku, aký nikto nečakal, no aj o chybách v obrane. „Na našom trávniku sa nedá nehrať pekný futbal. Na to tu všetci súperi chodia. A niektorým sa podarí potešiť sa aj z bodov. V tomto prípade z troch. V druhom polčase to bolo predovšetkým búšenie do obranného valu hostí, ktorý, na našu smolu, nepovolil.“ Šebastovčanom chýbal už v druhom dueli po sebe hráč, bez ktorého im to nejde. „Režisér hry, kapitán, osobnosť a to dokonca aj po ľudskej stránke. Okrem toho mládežnícky tréner. Veru, v každom amatérskom klube by sa zišiel nie jeden, alebo aspoň piati takýto futbaloví fanatici a futbal na dedinách po celom Slovensku by hneď vyzeral inak,“ povzdychol si A. Repka.

VZ3 1992

Na margo dvoch diametrálnych rozdielnych polčasov ešte vyslovil jednu zaujímavosť.„Športový fotograf Viktor Zamborský stál skoro celý druhý polčas za bránkovou čiarou Torysy v presvedčení, že sa tam niečo udeje. No už si žiaľ necvakol žiaden gólový okamih, čo mu bolo ľúto, rovnako ako nám, že sme nedokázali aspoň vyrovnať...“

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť