fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Dňa 3.2. 2018 sa naši chlapci a slečna zúčastnili turnaja rozhodcov v poľskom meste Nowosielce, kde opäť dokázali, že futbal hrať vedia. Po viacerých úspechoch sa dostavil ďalší v podobe víťazstva na tomto veľmi kvalitne obsadenom turnaji. Potvrdením toho bolo prvé stretnutie, kde sme nedokázali poraziť rovesníkov z Krosna II. a podľahli sme im rozdielom triedy v pomere 0:3. Po prehre, ktorú by sme mohli prirovnať k „studenej sprche“ a po motivačných slovách v kabíne sa naši chlapci dokázali zmobilizovať, čoho dôkazom boli víťazstvá nad rozhodcami z Jaroslawu v pomere 4:2 a hladké víťazstva s rozhodcami z Debice a Rzesówa v pomere 5:0 a 4:0. V celkovom zúčtovaní sme obsadili konečné prvé miesto v skupine, čo znamenalo účasť vo finále. Na margo toho je potrebné povedať, že po prvom zápase asi nikto neveril, že finále bude reálne. No kolektívny duch, bojovnosť a taktická vyspelosť boli strojcami toho , že sme sa dostali tak ďaleko. Turnaja  sa  zúčastnilo  8  družstiev.

 vys

Vo finále nás čakali rozhodcovia z Krosna I. Je nutné poznamenať, že finále bolo zaslúžene s množstvom šancí na oboch stranách, no napokon sa nám podarilo „zlomiť“ súpera a porazili sme ho výsledkom 4:1 aj vďaka gólom Jaroslava Sučku, ktorý bol vyhlásený za najlepšieho strelca turnaja.

 vys

Veľká vďaka patrí organizátorom tohto turnaja za pozvanie a za vytvorené podmienky pre súťažiacich, ale hlavne za príjemnú atmosféru, ktorá panovala počas celého turnaja.

V neposlednom rade je potrebné poďakovať rozhodcom nášho zväzu za vzornú reprezentáciu. Nikto nepochybuje o tom, že tento tím v budúcnosti dosiahne ešte toho veľmi veľa. Oblastný futbalový zväz praje všetkým účastníkom turnaja veľa zdravia, šťastia a úspechov v jarnej  časti  súťaže  na futbalových trávnikoch.

 vys

Zloženie družstva:

Jaroslav Nosáľ, Jaroslav Sučka, Igor Jurašek,  Sebastian Ržonca, Matej Horváth, Slavomír Fusek, Peter Ziemba, Timea Brutvanová, Denis Havira, Patrik Adamčo, Igor Troščák, Erik Revák, Dominik Ružbarský.

Tréner: Michal Čiernik

Vedúci družstva: Peter Barna

 vys

Výsledková listina:

Prešov – Krosno II.     0:3

Prešov – Jaroslaw      4:2

Prešov – Debica         5:0                                          

Prešov – Rzesow        4:0            

FINÁLE:

Prešov – Krosno I.     4:1

 vys

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť