fbpx


Meniny dnes: zajtra:

 hostia

RAŽŇANY – MIKLUŠOVCE 1 : 0 (0 : 0)

V pomerne vyrovnanom stretnutí sa domácim podarilo v 57. minúte dať jediný a víťazný gól, ktorým hráči Ražňan vrátili jesennú prehru expiatoligistom. Autorom gólu bol S. Balčák. Rozhodoval Baloga. ŽK: E. Miško, P. Perecár – K. Múdry.

TORYSA – FRIČOVCE 1 : 3 (0 : 1)

Domáci nastúpili oslabení a to plne využili hráči lídra na výhru. Hostia sa ujali vedenia v 41. minúte gólom Petra Marciňáka. Po zmene strán na dvojgólové vedenie zvýšil v 73. minúte Dušan Vysočan. Domácim sa podarilo dať kontaktný gól v 83. minúte, keď skóroval D. Olšavský. Víťazstvo na 3 : 1 v prospech Fričoviec zabezpečil v 89. minúte Jaro Kacvinský. Rozhodoval Tomeček. ŽK: M. Šašala, D. Olšavský – Š. Kušnirík, Ľ. Kacvinský.

KOJATICE – JANOV 0 : 3 (0 : 1)

Hostia boli od začiatku všestranne lepším mužstvom, čo vyjadrili nielen v prevahe, ale aj gólovo. Vedenia sa ujali v 18. minúte po góle Richarda Harčára. Ten istý hráč v 53. minúte druhého polčasu zvýšil na 0 : 2 v prospech Janova. Gólový účet uzavrel v 88. minúte J. Makovický – 0 : 3. Rozhodoval Jakubčin. ŽK: M. Kočiš, R. Polák – M. Borsuk, D. Petra, ČK: M. Borsuk.

 

VYŠNÁ ŠEBASTOVÁ – PEČOVSKÁ NOVÁ VES 0 : 1 (0 : 1)

Hostia sa predstavili na ihrisku vo Vyšnej Šebastovej ako kompaktnejší a vyspelejší tím a odvážajú si zaslúžene tri body. Strelecky sa o to postaral v 40. minúte Stano Červeňák . Po zmene strán bolo niekoľko možnosti na vyrovnanie aj zo strany domácich, ale bez výsledku. Aj hostia mali niekoľko príležitosti zvýšiť. Rozhodoval Bartko. ŽK: D. Vranko (PNV), ČK: J. Nosáľ (V. Šebastová).

ŽIPOV – PETROVANY 6 : 3 (2 : 0)

Strelecký koncert s deväť gólmi začal hráč Petrovian Choma, ktorý však rozvlnil sieť vlastnej bránky. Bolo to v 16. minúte. Na dva nula v prospech domácich zvýšil už o minútu P. Olejník. Tak skončil aj prvý polčas. Po zmene strán padlo ďalších sedem gólov, v tomto poradí: 53. M. Bálint 2 : 1, 66. P. Olejník 3 : 1, 71. F. Štefanko 4 : 1, 72. D. Čorba 5 : 1, 75. D. Petruška 5 : 2, 88. L. Straka 5 . 3, 90. J. Magač 6 : 3. Rozhodoval Tall. ŽK: D. Harčár – M. Bálint.

ŠARIŠSKÉ MICHAĽANY – DUBOVICA 4 : 0 (1 : 0)

Domáci sa do jarnej odvety posilnili a hneď na úvod ukázali svoje ambície v boji o čelo tabuľky. Po jeseni tretiu Dubovicu priamo sfúkli štyrmi gólmi, hlavne vďaka dobrému druhému polčasu, kedy súper už nedokázal vzdorovať. Vedenia sa ujali domáci v 28. minúte gólom Patrika Durkáča. Po zmene strán na 2 : 0 zvýšil Dušan Kozák. V 66. Minúte si druhý gól na svoje konto pripísal P. Durkáč. Gólový účet uzavrel na 4 : 0 Peter Voľanský v 71. minúte. Rozhodoval M. Mišenčík. ŽK: L. Štofanik – M. Kerbčák, Maroš Pyda.

HANISKA – NEMCOVCE 0 : 0

Obe mužstva predviedli iba slabú hru a ukázali málo najmä streleckého umenia. Stretnutie charakterizovalo viac menej nezaujímavý priebeh, keď obidva kolektívy sa zamerali najmä na to, ako neinkasovať, ako dať nejaký gól. V stretnutí boli aj nejaké náznaky na príležitosť rozvlniť sieť, ale chýbala tomu rozvaha a viac dravosti. Rozhodoval Šípka. ŽK: P. Vaňo, I. Benčo (Haniska).

DEMJATA – HERMANOVCE 2 : 1 (2 : 1)

Domáci patria k favoritom na majstra a postup do piatej ligy. Stretnutie však nezačali dobre, keď hostia prakticky z prvého vážneho útoku sa ujali vedenia. Bolo to v 4. minúte a gól dal Miloš Marinica. Domáci kolektív sa však skoro spamätal a v 7. minúte vyrovnal na 1 : 1  S. Sokolský.

Ešte do polčasovej prestávky, v 30. minúte dal druhý gól Demjaty a ako sa v ďalšom priebehu ukázalo, aj víťazný gól M. Stankovič – 2 : 1. Do konca stretnutia sa už výsledok nezmenil, hoci domáci trpli, lebo hostia mali aj nebezpečné kontry. Rozhodoval Tramita. ŽK: S. Sokolský, R. Marcin, P. Pavúk – M. Marinica.

V druhom jarnom kole I.triedy sa stretnú: Demjata - Ražňany, Hermanovce – Haniska, Nemcovce – Šar. Michaľany, Dubovica – Žipov, Petrovany – V. Šebastová, Pečovská N. Ves – Kojatice, Janov – Torysa, Fričovce – Miklušovce.

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť