fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Z Hermanoviec je len na skok do Chminian a tam sa výsledok 2:3 zrodil v jesennej rozlúčke v najvyššej okresnej súťaži do tretice. Tri body vybojovali hráči jednoty Nemcovce. V tomto prípade, na rozdiel od dvoch predchádzajúcich, sa o päť gólov postaralo päť hráčov.VZ3 9721

Obidva tímy naplnili lavičky náhradníkov takpovediac do posledného miesta, mali ich po päť. Zaujímavo sa dala čítať domáca súpiska, na nej štyri razy priezvisko Bendík – Marián, Rudolf, Miroslav, Milan, k tomu trikrát Bari – René, Roland, František – a potom tí ostatní. Aj o tom býva futbal na dedine, povedzme si to otvorene.

Poďme sa však už venovať tomu, ako padali góly a kto postupne rozvlnil sieť. V prvom polčase sa hralo bez kariet, no zato padli tri góly. Hosťujúci Martin Stavač v 14. a Pavol Majerník v 31. minúte zariadili to najpodstatnejšie za úvodnú polhodinu (a niečo). Na konci prvého dejstva, tri minúty pred odchodom do kabín upravil na 1:2 Roland Bari a pred druhým dejstvom bolo znova všetko otvorené. Avšak, v 54. min vyhrávali Nemcovce znova o dva – v 54. min sa zo štandardnej situácie presadil Michal Sučko – 1:3. Chmiňany neskladali zbrane, v 71. min znížil na 2:3 Miroslav Bendík.

Inak, bol to vývoj dosť podobný tomu v neďalekých Hermanovciach, aj v Chmiňanoch zastávalo domácim po strelení druhého gólu na prípadné vyrovnanie zhruba dvadsať minút. Nestalo sa...

Aj v tomto prípade urobíme vzájomný sumár v tejto sezóne, ktorý vyznieva pre kolektív spod Kapušianskeho hradu. Nemcovce vyhrali doma 2:1, vonku 3:2.

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť