fbpx


Meniny dnes: zajtra:

Futbalová sezóna v Prešovskom a Sabinovskom okrese sa blíži k svojmu koncu. Do konca zostávajú už len dve kolá. Na viacerých štadiónoch sa v nedeľu črtajú zaujímavé zápasy. V prípade niektorých mužstiev môžeme hovoriť o dni D, alebo o prívlastku zápas roka. Poďme pekne po poriadku „zhora dole“. V Kamenici hrá Dubovica, okrem toho, že pôjde o zaujímavé derby, domáci si po tomto stretnutí prevezmú pohár ObFZ a tiež medaily za prvenstvo v 6. lige. V tej istej súťaži hrajú aj druhé Šarišské Dravce so štvrtými Hermanovcami. Tu pôjde o súboj, ktorý pravdepodobne výrazne ovplyvní šance súperov na zisk strieborných či bronzových medailí.

V 7. lige sa tiež čaká. Vedúce Ľubotice B (hostia posledné Miklušovce) na zakopnutie druhého Uzovského Šalgova (hostí ôsmu Dulovú Ves)  – a naopak. Dá sa predpokladať, že dvojbodový náskok lídra ostane v platnosti aj po nedeli.

VZ3 7253

30. 10. 2016 Ľubotice B - Chminianska Nová Ves

VZ3 7287

V 8. A lige líder z Kapušian hrá na ihrisku dvanástej Hanisky. Hostia si zrejme pribalia do batožiny okrem dresov šampanské, lebo v prípade víťazstva budú môcť ohlásiť splnenie cieľa, ktorým bol postup do 7. ligy. Všetko je to však v tejto chvíli iba  v teoretickej rovine. Hráči druhého Hrabkova sa však v kútiku duše nádejajú, že ich veľký rival si penivý mok pekne povezie domov a o všetkom sa rozhodne v poslednom kole.  

VZ3 4525

Nemenej zaujímavá, keď nie zaujímavejšia, je situácia pred vyvrcholením 8. B ligy. Aktuálne poradie na prvých troch priečkach: 1. Gregorovce (54 bodov), 2. Brezovička (52), 3. Brezovica (51), je dnes také, aké je. V nedeľu podvečer sa však môže veľa zmeniť a o týždeň na to tiež. Brezovica hostí Gregorovce a ani Brezovička to nebude mať na ihrisku piatych Hubošoviec ľahké. A o sedem dní na to je tu zápas Brezovička – Brezovica.

VZ7 5710

Čo poviete, ponuka stojí za to. Stačí si vybrať...

Foto: V. Zamborský

 

 

Pridať komentár


Bezpečnostný kód
Obnoviť